خبر اولسرخط خبرها

ادامه سرقت گندم سوریه توسط نیروهای امریکایی

خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد نیروهای امریکایی این بار محموله جدیدی از گندم سوریه را از حومه شمالی الحسکة به سمت عراق خارج کردند.

میدل ایست نیوز: نیروهای امریکایی یک بار دیگر اقدام به سرقت گندم سوریه کردند و سیلوهای الیعربیه در حومه شمالی شرقی الحسکه را خالی و به شمال عراق منتقل کردند.

منابع محلی به خبرنگار خبرنگار رسمی سوریه (سانا) گفتند: نیروهای امریکایی 14 کامیون گندم از سیلوهای روستای تل علو در منطقه الیعربیه در حومه شرقی الحسکه را سرقت کرده و از طریق گذرگاه غیر قانونی الولید به سمت عراق منتقل کردند.

پیش از این نیز نیروهای امریکایی کاروانی متشکل از 12 کامیون حامل گندم سوریه را از سیلوهای تل علو در منطقه الیعربیه در حومه شمالی الحسکة از طریق گذرگاه مرزی سیمالکا به شمال عراق منتقل کرده بودند.

نیروهای امریکایی طی هفته گذشته در مجموع 38 کامیون گندم سوریه را به عراق منتقل کردند.

امریکا همواره از طریق گذرگاه های غیررسمی اقدام به سرقت منابع ملت سوریه از جمله نفت و غلات می کند.

منبع
خبرگزاری رسمی سوریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا