سرخط خبرهاسیاسی

رایزنی وزرای امور خارجه ایران و قطر درباره گسترش مناسبات دوجانبه

وزیر امور خارجه ایران که به دوحه سفر کرده است با همتای قطری خود دیدار و درباره گسترش مناسبات دوجانبه رایزنی کرد.

میدل ایست نیوز: «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران که به دوحه سفر کرده است با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، همتای قطری خود دیدار و درباره گسترش مناسبات دوجانبه رایزنی کرد.

ظریف که برای دیدار و گفتگو با مقامات قطری در راس هیئتی به دوحه سفر کرده است عصر امروز با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر دیدار و در خصوص موضوعات مورد علاقه دوکشور به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وی در این دیدار با اشاره به اهمیت روابط ایران و قطر بر پایه همکاری های دوجانبه و منطقه ای بر ضرورت گسترش ابعاد همکاری ها به ویژه در ابعاد تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری با توجه به ظرفیت ها و مزیت های دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر رویکرد ایران برای توسعه مناسبات با کشورهای منطقه از گفتگوهای منطقه ای در جهت ثبات و استقرار منطقه استقبال و آن را یک ضرورت جدی تلقی کرد.

وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور در اصفهان بر برگزاری آن در دوحه در جهت ترسیم و تحکیم مناسبات تجا ی و اقتصادی فی‌مابین تاکید کرد.

همکاری‌ در حوزه مسائل منطقه ای و بین المللی از دیگر موضوعات مطرح شده در رایزنی های ظریف آل ثانی در این دیدار بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 1 =

دکمه بازگشت به بالا