خبر اولسرخط خبرهاسیاسی

درخواست‌ها در کویت برای اخراج سفیر چک به دلیل اعلام همبستگی با اسرائیل

اقدام سفیر چک در کویت در اعلام همبستگی با اسرائیل در حساب شخصی خود در اینستگرام به خشم مردم این کشور دامن زده است.

میدل ایست نیوز: اقدام سفیر چک در کویت در اعلام همبستگی با اسرائیل در حساب شخصی خود در اینستگرام به خشم مردم این کشور دامن زده است.

در همین رابطه، درخواست‌های نمایندگان پارلمان و مردم کویت در توئیتر «برای اخراج سفیر چک» افزایش یافته و هشتگ «سفیر چک را اخراج کنید» به ترند اول این کشور تبدیل شد.

نمایندگان پارلمان کویت از وزارت امور خارجه درخواست کرده‌اند تا «مارتین دوبفراک»، سفیر چک را به عنوان «عنصر نامطلوب» در کویت اعلام کند.

«عبدالکریم الکندری»، نماینده پارلمان کویت تصریح کرد: «اقدام سفیر چک در کویت در اعلام همبستگی با رژیم صهیونیستی اقدامی تحریک‌آمیز و در تضاد با مسئولیت دیپلماتیک وی به شمار می رود.»

وی گفت:« وزارت امور خارجه باید وی را عنصری نامطلوب عنوان کند.»

«اسامه المناور»، دیگر نماینده پارلمان کویت هم نوشت: «عُرف دیپلماتیک تصریح دارد که سفیر از منافع کشور خود حفاظت کرده و به ارزش‌های کشور میزبان احترام بگذارد،این سفیر می‌داند که ما در کویت از ملت فلسطین و حقش حمایت می‌کنیم با این وجود، اعلام می‌کند که از قاتلان یهودی حمایت می‌کند لذا باید بگوییم: سفیر چک را اخراج کنید.»

«عبدالعزیز الصقعبی»، عضو دیگر پارلمان کویت گفت: «حمایت علنی از رژیم صهیونیستی جنایتکار از سوی سفیر چک در کویت تحریک احساسات مردم کویت و به چالش طلبیدن موضع رسمی به شمار می رود.»

وی افزود: «وزاررت امور خارجه باید فورا اقدامات فوری و عملی را در قبال این اقدام مغایر با عرف دیپلماتیک اتخاذ کند.»

شهروندان کویتی نیز از وزارت امور خارجه این کشور درخواست کردند تا به سرعت اقدامات لازم را اتخاذ کرده و سفیر چک را اخراج کند.

در همین ارتباط، وزارت امور خارجه کویت با احضار سفیر چک، ضمن ابراز تاسف از این اقدام، آن را توهین به احساسات مردم کویت و در تضاد با عرف دیپلماتیک و توافق وین درخصوص مناسبات دیپلماتیک دانست و اظهار داشت: کویت با این گونه رفتارها که با ماهیت و مسئولیت دیپلماتیک در تعارض است، به شدت مخالف است.

در مقابل، سفیر چک هم ضمن ابراز تاسف و معذرت‌خواهی از این اشتباه غیرعمد، اظهار داشت: این اقدام، رفتار شخصی وی بوده است و بیانگر موضع دولت چک در قبال وضعیت وخیم در فلسطین نیست.

مارتین دوبفراک، سفیر چک در کویت پیشتر در حساب اینستگرامی خود در کنار پرچم اسرائیل نوشته بود:”I Stand with Israel” من در کنار اسرائیل ایستاده‌ام و از آن حمایت می‌کنم؛ نوشته‌ای که در پی فشار افکار عمومی، ناچار به حذف آن شد.

در پی تجاوزات ارتش اسرائیل به نوار غزه تاکنون بیش از 200 تن به شهادت رسیده و چندصد تن زخمی شده اند.

منبع
الخلیج اونلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا