جدیدترین آمار از گرانترین شهرهای جهان
شرکت مشاوره بین المللی منابع انسانی مرسر بررسی میدانی در سال 2021 میلادی برای شناسایی گرانترین شهرها برای کارگران خارجی انجام داد.

میدل ایست نیوز: شرکت مشاوره بین المللی منابع انسانی Mercer «مرسر» بررسی میدانی در سال 2021 میلادی برای شناسایی گرانترین شهرها برای کارگران خارجی انجام داد.
شرکت مرسر که وضعیت معیشتی شهرهای مختلف جهان را بر اساس عوامل اساسی نظیر نوسانهای مربوط به ارزش پول ملی، افزایش هزینهها و عدم ثبات هزینههای اقامت و نیز با توجه به قیمت 200 فاکتور مهم از جمله هزینه مسکن، ترددهای زمینی، دریایی یا هوایی، هزینه خورد و خوراک، پوشاک، هزینه لوازم منزل و تفریحات ارزیابی کرده است.
بر اساس این بررسی، ریاض پایتخت عربستان در جایگاه نخست گرانترین شهر کشورهای عضو شورای همکاری قرار دارد، ریاض همچنین در مرتبه 29 در سطح جهان جای دارد، این شهر در سال گذشته در رتبه 31 گرانترین شهر جهان قرار داشت.
پس از ریاض، منامه پایتخت بحرین در جایگاه دوم در میان کشورهای شورای همکاری و 52 در سطح جهان قرار دارد، منامه در سال گذشته در رتبه 71 گرانترین شهر جهان قرار داشت.
در این میان، دوحه در مرتبه نخست ارزانترین شهر کشورهای شورای همکاری برای کارگران خارجی جای دارد، این شهر پیشتر در رتبه 21 گرانترین شهر جهان قرار داشت که اکنون به مرتبه 130 رسیده است. کویت نیز در مرتبه 113 گرانترین شهرها قرار دارد همچنین کویت دومین شهر ارزان در سطح کشورهای شورای همکاری محسوب می شود.
بر اساس گزارش شرکت مرسر، بیروت سومین شهر در سطح جهان و نخستین شهر عربی از لحاظ هزینه و گرانی برای کارگران خارجی است.
طبق این گزارش، عشق آباد و هونگ کنگ در جایگاه نخست و دوم گرانترین شهرها برای اتباع خارجی به شمار می روند که بعد از آن، بیروت، توکیو و زوریخ قرار دارند.
برپایه گزارش شرکت مرسر، بیشکک در قرقیزستان ارزانترین شهر در جهان است و پس از آن، لوساکا در تانزانیا و تفلیس در گرجستان، تونس و برزیل در جایگاههای بعدی کمهزینهترین شهرهای جهان قرار دارند.