سرخط خبرهاسیاسی

اقلیم کردستان: جنگنده های امریکا برای حمله به مواضع حشد از اربیل پرواز نکرده بودند

سخنگوی رسمی دولت ایالتی کردستان عراق اعلام کرد که جنگنده‌های امریکایی که مواضع الحشد الشعبی در نقاط مرزی عراق و سوریه را هدف قرار داده‌اند از اربیل پرواز نکرده بودند.

میدل ایست نیوز: سخنگوی رسمی دولت ایالتی کردستان عراق اعلام کرد که جنگنده‌های امریکایی که مواضع الحشد الشعبی در نقاط مرزی عراق و سوریه را هدف قرار داده‌اند از اربیل پرواز نکرده بودند.

«جوتیار عادل»، سخنگوی رسمی دولت ایالتی کردستان، با انتشار بیانیه‌ای رسمی تأکید کرد که «احمد المکصوصی»، از مقامات کتائب سیدالشهداء اخیر مدعی شده که جنگنده‌های امریکایی‌ای که نیروهای حشد در نقاط مرزی عراق و سوریه را هدف قرار داده از فرودگاه اربیل پرواز کرده است.

او افزود که این اظهارات کاملا کذب و بی اساس است و «واقعیت دقیقا برعکس ادعای این فرد و از این قرار است که حملاتی که اربیل را هدف قرار داد کار شبه‌نظامیان قانون‌شکن است».

بامداد دوشنبه جنگنده های امریکایی مواضع نیروهای الحشد الشعبی در مرز عراق و سوریه را بمباران کردند. این حمله موجب شهادت 4 تن از نیروهای الحشد الشعبی شد.

دولت عراق رسما این حمله را محکوم و بر پیگیری اقدامات حقوقی برای جلوگیری از تکرار این حملات تأکید کرده است.

منبع
کردستان 24

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 2 =

دکمه بازگشت به بالا