سرخط خبرهاسیاسی

حمله داعش به 2 خط انتقال برق و 5 دکل در نینوا و کرکوک

شرکت انتقال انرژی برق شمال عراق از حمله به دو خط انتقال برق و 5 دکل برقی در استان نینوا و کرکوک خبر داد.

مید ل ایست نیوز: شرکت انتقال انرژی برق شمال عراق از حمله به دو خط انتقال برق و 5 دکل برقی در استان نینوا و کرکوک خبر داد.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد: گروه تروریستی داعش به دنبال آن است که سیستم برق شمال عراق را در سایه افزایش شدید دمای خوا از طریق حملات هدفمند به تاسیسات برقی به صورت کامل از کار بیندازد.

در ادامه این بیانیه آمده است، شب گذشته خط انتقال برق القیاره- سد موصل (KV400) مورد حمله خرابکارانه عناصر داعشی قرار گرفت که منجر به سقوط دکل شماره 73 و توقف انتقال برق مشخصا در روستای بطیشه در منطقه بادوش استان نینوا شد.

شرکت انتقال انرژی برق شمال عراق در ادامه افزود: در همان شب، خط انتقال انرژی برق شرق موصل-سد موصل (KV400) و دکل شماره 28 در منطقه الدرناج مورد حمله خرابکارانه قرار گرفت که منجر به از سیستم خارج شدن این خط شد.

این شرکت اظهار داشت: پس از حمله به خط القیاره-کرکوک و انفجار 5 دکل برقی، خط شهید عبدالله القدیمه در شمال سامراء در نزدیکی میدان نفتی عجیل و سه دکل برقی این منطقه مورد حمله واقع شد و این خط از مدار خارج شد.

در پایان این بیانیه آمده است، در پی این حوادث به دستور مدیرکل شرکت انتقال انرژی برق شمال کمیته بحرانی در همه استان‌های شمالی زیرنظر این شرکت با حضور دستگاه‌های امنیتی تشکیل شد تا هر چه سریع‌تر خسارت‌های وارد شده به خطوط برق تعمیر و وارد مدار شود.

در پی قطعی گسترده برق در عراق «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر این کشور، دستور برکناری چند مقام وزارت برق را داد.

براساس بیانیه رسمی دفتر الکاظمی، وی دستور برکناری و توبیخ مدیر کل شرکت انتقال برق منطقه فرات الاوسط را به علت کوتاهی در عمل کردن به مسئولیت‌هایش صادر کرد.

چند مقام دیگر وزارت برق نیز به همین علت برکنار شده‌اند.

الکاظمی خواستار جدیت بیشتر کارکنان وزارت برق برای بهبود وضعیت برق در فصل تابستان و کاهش فشار بر مردم شده است.

نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بحران با اختیارات ویژه برای رسیدگی به وضعیت برق کشور را صادر کرده است.

منبع
الفرات

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 16 =

دکمه بازگشت به بالا