موافقت وزارت امور خارجه امریکا با فروش تجهیزات نظامی به ارزش 445 میلیون دلار به کویت
امریکا اعلام کرد که وزارت امور خارجه این کشور با فروش تجهیزات نظامی سنگین به قیمت 445 میلیون دلار به کویت موافقت کرده است.

میدل ایست نیوز: آژانس همکاری امنیتی دفاعی امریکا اعلام کرد که وزارت امور خارجه این کشور با فروش تجهیزات نظامی سنگین به قیمت 445 میلیون دلار به کویت موافقت کرده است.
به گزارش «الخلیج آنلاین»، این قرارداد شامل فروش 517 خودروی زرهی برای انتقال نیروهای نظامی و کامیونهای انتقال تجهیزات سنگین نظامی برای نیروی نظامی کویت است.
بیانیه این آژانس افزوده که این قرارداد همچنین شامل تانکرهای انتقال سوخت و تریلی انتقال موشک و تریلی حمل سکوی شلیک موشک میشود.
به موجب این بیانیه 15 تکنسین امریکایی نیز برای آموزش و مدیریت برنامه به مدت 5 سال راهی کویت خواهند شد.
در دسامبر سال گذشته این آژانس همکاری امنیتی دفاعی امریکا از موافقت اصولی خود با قرارداد فروش سلاح به کویت به مبلغ 4 میلیارد و 400 میلیون دلار خبر داده بود.
این قرارداد شامل فروش 8 بالگرد آپاچی و تجهیزات یدکی سامانه دفاعی پاتریوت میشد.



