فرمانده عملیات بغداد: سه تلاش برای حمله راکتی به فرودگاه بین‌المللی بغداد را ناکام گذاشتیم

فرمانده عملیات بغداد از ناکام گذاشتن سه تلاش برای حمله به فرودگاه بین‌المللی بغداد پرده برداشت.

میدل ایست نیوز: سرلشکر احمد سلیم، فرمانده عملیات بغداد از ناکام گذاشتن سه تلاش برای حمله به فرودگاه بین‌المللی بغداد پرده برداشت.

سرلشکر سلیم در گفت‌وگویی مطبوعاتی تصریح کرد: فرماندهی عملیات بغداد برای جلوگیری از حمله به منطقه الخضراء، هیات‌های دیپلماتیک و فرودگاه بین‌المللی بغداد با آتش غیر مستقیم، اقدامات عدیده‌ای اتخاذ کرده است از جمله کنترل و پایش مکان‌های خالی از سکنه و ایجاد کمین برای ممانعت از استفاده از این اماکن توسط گروه‌های قانون‌شکن به علاوه تلاش‌های اطلاعاتی و امنیتی با همکاری شهروندان و ایجاد نقاط ایست و بازرسی و تفتیش خودروهای مشکوک.

وی افزود: این اقدامات ثمربخش بوده و بیش از دو هفته پیش منجر به ناکام ماندن 3 تلاش برای حمله به فرودگاه بین‌المللی بغداد از مناطق نزدیک بدان شد و 10 موشک از نوع گراد کشف و ضبط شد و پیش از آن نیز، 8 راکت آماده شلیک کشف شده بود.

سرلشکر سلیم ادامه داد: نیروهای امنیتی اکنون در مرحله آمادگی برای اجرای طرح ویژه ماه محرم هستند تا مراسم این ماه بدون بروز هیچ گونه مشکل و یا بستن راه‌ها مگر در موارد ضرورت برگزار شود.

فرمانده عملیات بغداد در پایات درباره تغییر نیروهای حافظ امنیت شهرک صدر از نیروهای پلیس فدرال به یگان‌های ارتش گفت: عملیات جایگزینی نیروهای پلیس فدرال با یگان‌های ارتش در شهر صدر با تحویل پرونده امنیتی به پلیس در تعارض نیست و تلاش‌ها برای تحویل مرکز شهر به یگان‌های وزارت کشور ادامه دارد.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید
منبع
الفرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا