سرخط خبرها

قطر: فرودگاه کابل به زودی دوباره راه اندازی می شود

سفیر قطر در کابل خبر داد که تیم فنی قطری توانسته فرودگاه کابل را  برای پذیرش کمک‌های بشردوستانه راه‌اندازی کند.

میدل ایست نیوز: سفیر قطر در کابل خبر داد که تیم فنی قطری توانسته فرودگاه کابل را برای پذیرش کمک‌های بشردوستانه راه‌اندازی کند و به‌زودی پروازهای مسافری از این فرودگاه ازسر گرفته خواهد شد.

«سعید بن مبارک الخیارین» به شبکه «الجزیره» گفت که طی ساعات گذشته دو پرواز داخلی از کابل به مقصدهای مزارشریف و قندهار انجام شده است.

وی تأکید کرد که تیم فنی قطری که برای راه‌اندازی فرودگاه عازم کابل شده، تدابیر لازم برای راه‌اندازی دوباره فرودگاه را اتخاذ کرده و توانسته با همکاری طالبان برج مراقبت و تجهیزات فرودگاهی را دوباره فعال کند.

پیش از این ترکیه و قطر تیم‌های فنی برای راه‌اندازی مجدد فرودگاه کابل ارسال کرده بودند.

هفته گذشته «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی»، وزیر امور خارجه قطر، گفت که خودداری طالبان از اجازه دادن به حضور امنیتی خارجی در فرودگاه کابل روند تلاش‌های بین‌المللی برای فعال ماندن آن را با مشکل مواجه می‌کند.

او در مصاحبه با «فایننشال تایمز» گفت که قطر می‌کوشد که به طالبان توضیح دهد که امنیت فرودگاه چیزی بیشتر و فراتر از امن بودن اطراف آن است.

وزیر امور خارجه قطر از طالبان خواست که کمک‌های خارجی برای فعال ماندن فرودگاه را بپذیرند چون شرکت‌های هواپیمایی بدون تأمین شرایط و ضوابط مشخص امنیتی حاضر به پرواز به کابل نخواهند بود.

وی افزود که مسئله این نیست که کدام کشور خارجی امنیت فرودگاه کابل را به دست بگیرد بلکه مسئله این است که قطر و ترکیه می‌کوشند که این فرودگاه با رعایت ضوابط امنیتی فعال بماند و ابراز امیدواری کرد که توافق لازم با طالبان حاصل شود.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا