اجتماعیسرخط خبرها

امارات: دنبال رابطه با کشورهای همسایه از جمله ترکیه و ایران هستیم

القرقاوی در مصاحبه با CNN گفت: ما به دنبال داشتن رابطه با همه کشورهای همسایه از جمله ایران و ترکیه هستیم.

میدل ایست نیوز: «محمد القرقاوی»، وزیر امور هیات دولت امارات اعلام کرد این کشور به دنبال داشتن رابطه با همه کشورهای همسایه از جمله ترکیه و ایران است.

القرقاوی در مصاحبه با CNN گفت: ما به دنبال داشتن رابطه با همه کشورهای همسایه از جمله ایران و ترکیه هستیم، ما اختلافاتی با ترکیه داشتیم اما این امر مانع از سرمایه‌گذاری در این کشور نشد.

وی گفت: بانک ملی دبی امارات از سه سال پیش، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های ترکیه (دنیزبانک) را خریداری کرده است، ممکن است با طرفی اختلاف سیاسی داشته باشی اما این امر در روابط اقتصادی تاثیری ندارد.

«محمد بن زاید»، ولیعهد ابوظبی و «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهوری ترکیه پیش از این به صورت تلفنی درباره مناسبات دوجانبه و راهکارهای تقویت و توسعه آن و نیز پرونده‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مورد اهتمام مشترک رایزنی کرده بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا