سرخط خبرهاسیاسی

درگیری خونبار میان شبه نظامیان وابسته به ترکیه در سوریه

در درگیری میان گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به ترکیه در منطقه رأس العین سوریه 6 تن کشته و 5 تن زخمی شدند.

میدل ایست نیوز: خبرگزاری رسمی سوریه خبر داد که در درگیری میان گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به ترکیه در منطقه رأس العین در استان حسکه سوریه 6 تن کشته و 5 تن زخمی شدند.

به گزارش «سانا» به نقل از منابع محلی در شهر رأس العین، در پی درگیری میان دو گروه شبه‌نظامی وابسته به «ارتش آزاد سوریه» که وابسته به ترکیه است 6 تن از این شبه‌نظامیان کشته شده و 5 تن زخمی شدند.

براساس این گزارش، این درگیری‌ها از ظهر روز سه‌شنبه و به علت اختلاف بر سر دستیابی به خانه‌هایی که ساکنانشان مجبور به ترک آنها شده‌اند درگرفته است.

در این گزارش آمده که در این درگیری‌ها از مسلسل و آر پی جی و خمپاره استفاده شده که موجب آسیب دیدن اموال عمومی و خصوصی و از میان رفتن برخی تجهیزات  نظامی دو طرف شده است.

 

منبع
سانا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه − دو =

دکمه بازگشت به بالا