پیشرفت 80 درصدی در پروژه ساخت هزار مدرسه در عراق
روزنامه رسمی «الصباح» عراق از پیشرفت 80 درصدی پروژه ساخت هزار مدرسه در سراسر عراق به موجب توافقنامه عراق و چین خبر داد.

میدل ایست نیوز: روزنامه رسمی «الصباح» عراق از پیشرفت 80 درصدی پروژه ساخت هزار مدرسه در سراسر عراق به موجب توافقنامه عراق و چین خبر داد.
به گزارش این روزنامه، این پروژه که به موجب توافقنامه عراق و چین در ازای اموال حاصل از فروش نفت عراق به چین اجرا میشود، پیشرفت بسیار خوبی داشته و میانگین اجرا در آن به 80 درصد رسیده است.
این گزارش افزوده که برخی از این مدارس به خصوص در استان بغداد به بهرهبرداری رسیده و تعدادی از آنها هم برای اول سال تحصیلی 2021-2022 آماده خواهد بود و برخی نیز در حال ساخت است.
بر اساس این گزارش این هزار مدرسه در همه استانهای عراق و براساس جمعیت استان توزیع شدهاند.
پیش از این، هیئت دولت عراق نقشه های مدارسی که چین قرار است آنها را در سراسر کشور بسازد تهیه و تصویب کرده بود.
همزمان «حیدر السعدون»، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش عراق، گفت که این کشور برای پایان دادن به وضعیت شیفتبندی مدارس به 6 هزار مدرسه نیاز دارد.