سرخط خبرهاسیاسی

برادرزاده شیخ «نمر النمر» با پایان دوره محکومیت، آزاد شد

خانواده «علی النمر»، زندانی سیاسی عربستانی و برادرزاده شیخ نمر النمر، از آزادی وی با اتمام دوره 10 ساله محکومیت خبر دادند.

میدل ایست نیوز: خانواده «علی النمر»، زندانی عقیدتی عربستانی و برادرزاده شیخ نمر النمر، از آزادی وی با اتمام دوره 10 ساله محکومیت خبر دادند.

«محمد النمر»، پدر علی النمر و برادر شیخ نمر النمر، شب گذشته اعلام کرد که فرزندش پس از گذراندن 10 سال زندان آزاد شده است.

علی النمر در سال 2012 و در 17 سالگی به علت مشارکت در تظاهرات ضد حکومتی بازداشت شد و برای وی حکم اعدام صادر شد، اما به دستور پادشاه عربستان حکم اعدام وی به 10 سال زندان تبدیل شد.

محمد النمر از کسانی که در این مدت با وی ابراز همبستگی کردند و همچنین از شاه و ولیعهد عربستان بابت لغو حکم اعدام فرزندش تشکر کرده است.

شیخ نمر النمر، از روحانیون بلندپایه شیعه در عربستان بود، که در سال 2016 اعدام شد و اعدام وی بازتاب بسیار گسترده‌ای در جهان یافت و بسیاری از کشورهای اسلامی و نهادهای بین‌المللی آن را به شدت محکوم کردند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =

دکمه بازگشت به بالا