خبر اولسیاسی

الخزعلی: احتمال می دهیم که ترور الکاظمی با هماهنگی امریکا و توسط اسرائیل انجام شده باشد

دبیر کل عصائب اهل الحق حادثه ترور نخست وزیر عراق را حمله به نظام سیاسی عراق دانست و تأکید کرد که حاضر به پذیرش نتایج انتخابات نیست.

میدل ایست نیوز: «قیس الخزعلی»، دبیر کل عصائب اهل الحق، حادثه ترور نخست وزیر عراق را حمله به نظام سیاسی عراق دانست و تأکید کرد که حاضر به پذیرش نتایج انتخابات نیست.

الخزعلی در مصاحبه با «الجزیره» ضمن ابراز تردید در روایت رسمی درباره ترور «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق، گفت که گرایش وی به فرضیه دست داشتن طرف سوم در این حادثه با هماهنگی امریکا و اجرای اسرائیل است.

او گفت که پیش از این خواستار تحقیقات دقیق درباره این حادثه بوده است.

الخزعلی حمله به منزل نخست‌وزیر کشور را به معنای حمله به نظام سیاسی و حکومت عراق دانست اما تأکید کرد که اتهامات درباره دست داشتن این و آن در این حادثه غیر قابل قبول است و باید در این باره تحقیقات انجام شود.

دبیر کل عصائب اهل الحق گفت که «غیر منطقی بودن نتایج انتخابات» باعث می‌شود که معتقد به مهندسی شدن آن باشیم و افزود که هدف از این «مهندسی» پیروزی یک طرف با تفاوت بالا بوده است.

وی تأکید کرد که مطالبه برگزاری مجدد انتخابات همچنان از سوی عصائب مطرح است و افزود که عصائب حاضر به پذیرش نتایج انتخابات نیست و سراغ گزینه تحریم روند سیاسی کشور می‌رود.

بامداد یکشنبه واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق از تلاش برای ترور «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق، با حمله پهپاد انتحاری به منزل مسکونی وی در منطقه خضراء خبر داد.

در بیانیه این واحد که در ساعت 3 بامداد به وقت محلی منتشر شده، آمده که منزل مسکونی نخست وزیر بامداد امروز هدف حمله پهپاد انتحاری قرار گرفته اما آسیبی به نخست وزیر نرسیده است.

الکاظمی با انتشار ویدئویی با تأیید اعلام کرد که حال وی مساعد است و تأکید کرد که نیروهای امنیتی با جدیت برای ساخت کشور تلاش می کنند و با موشک و پهپاد نمی توان کشور ساخت.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا