خبر اولسیاسی

واشنگتن: درخواستی از عراق برای کمک به تحقیق درباره ترور الکاظمی دریافت نکرده ایم

سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا تأکید کرد که این کشور هیچ درخواستی از جانب دولت عراق برای کمک به تحقیق درباره حادثه ترور نخست وزیر عراق دریافت نکرده است.

میدل ایست نیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا تأکید کرد که این کشور هیچ درخواستی از جانب دولت عراق برای کمک به تحقیق درباره حادثه ترور نخست وزیر عراق دریافت نکرده است.

«ند پرایس»، سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا، در مصاحبه مطبوعاتی خود در پاسخ به این سؤال که آیا اطلاعات تازه‌ای درباره حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر عراق دارد یا نه، گفت که تحقیقات در این باره به دولت عراق مربوط می‌شود و امریکا منتظر روشن شدن نتایج تحقیقات می‌ماند.

او گفت که واشنگتن در تماس دائم با شرکای عراقی است و «امروز هم وزیر امور خارجه با رئیس جمهوری عراق گفت‌وگو کرد تا بر تعهد امریکا در قبال دولت و ملت عراق تأکید کند و یادآوری کند که واشنگتن حمله به نخست‌وزیر عراق را حمله به کل عراق و به نیروهای امنیتی می‌داند».

پرایس گفت که امریکا به وضوح آمادگی خود برای ارائه هر کمکی که دولت عراق برای شناسایی عاملان این حمله لازم داشته باشد را اعلام کرده اما عراق تاکنون چنین درخواستی نداشته است.

پیش از این وزارت امور خارجه امریکا اعلام کرد که «آنتونی بلینکن» در تماس تلفنی با «برهم صالح»، رئیس جمهوری عراق حمله به محل اقامت نخست‌وزیر عراق را محکوم کرد.

بلینکن در این تماس تلفنی این اقدام را حمله به حاکمیت و ثبات عراق دانست و تأکید کرد که شراکت امریکا با ملت و دولت عراق شراکتی پایدار است.

اقدام برای ترور «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق، موجی از واکنش های جهانی را در پی داشته است.

 

منبع
وزارت خارجه امریکا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا