سرخط خبرهاسیاسی

سانا: ارتش ترکیه کاروانی متشکل از ده‌ها خودروی حامل سلاح و مهمات وارد ادلب کرد

ارتش ترکیه کاروان نظامی جدیدی متشکل از ده‌ها خودروی حامل سلاح، مهمات و مواد لجستیکی را وارد جبل‌الزاویه در حومه ادلب سوریه کرد.

میدل ایست نیوز: ارتش ترکیه کاروان نظامی جدیدی متشکل از ده‌ها خودروی حامل سلاح، مهمات و مواد لجستیکی با هدف حمایت از گروه های مورد حمایت خود وارد جبل‌الزاویه در حومه ادلب کرد.

منابع محلی به خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفتند یک کاروان متعلق به نیروهای نظامی ترکیه متشکل ازده ها خودروی از طریق گذرگاه غیرقانونی باب الهوی وارد خاک سوریه شد و به سمت گروه های همسو با آنکارا در منطقه جبل الزاویه واطراف آن در ریف جنوبی ادلب حرکت کرد.

سانا پیش از این گزارش داده بود که ارتش ترکیه در 27 نوامبر گذشته بیش از 200 خودروی حامل تسلیحات و مواد لجستیک را از طریق گذرگاه الجوز وارد ادلب کرده است.

منبع
سانا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 18 =

دکمه بازگشت به بالا