سرخط خبرهاسیاسی

اسرائیل از سال 2000 میلادی 2هزار کودک فلسطینی را به قتل رسانده است

وب‌سایت «سیحا مکومیت» در گزارشی اعلام کرد دو هزار کودک فلسطینی از سال 2000 به دست اسرائیلی‌ها کشته شده است.

میدل ایست نیوز: وب‌سایت «سیحا مکومیت» در گزارشی اعلام کرد دو هزار کودک فلسطینی از سال 2000 به دست اسرائیلی‌ها کشته شده است.

این وب‌سایت اسرائیلی در این گزارش که توسط «خالد کزمر»، مدیر سازمان بین‌المللی دفاع از کودکان فلسطینی نوشته شده، آورده است: سال 2021 میلادی از سال 2014 یکی بدترین سال‌ها برای کودکان فلسطینی بوده است و در این سال، اسرائیل جنگی 50 روزه علیه فلسطینی به راه انداخت.

در این گزارش آمده است، سربازان اسرائیلی‌ و شهرک‌نشین‌های یهود در سال جاری 86 کودک فلسطینی را در کرانه باختری، بیت‌المقدس و نوار غزه به قتل رسانده‌اند.

بر اساس اطلاعات مندرج در این گزارش، 67 کودک فلسطینی طی جنگ ماه مه گذشته علیه نوار غزه که 11 روز ادامه پیدا کرد، کشته شده اند.

در این گزارش همچنین ذکر شده است که سربازان اسرائیلی 15 کودک فلسطینی را در کرانه باختری و بیت المقدس اشغالی طی جاری به قتل رسانده‌اند.

در گزارش مذکور تاکید شده است که سربازان اسرائیلی در همه موارد بدون هیچ گونه مجوز قانونی این کودکان فلسطینی را به قتل رسانده‌اند و همه این موارد می‌تواند به عنوان عملیات قتل خارج از قانون تحت پیگرد قرار گیرد.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا