اجتماعیسرخط خبرها

ورود نزدیک به 147 هزار گردشگر به اقلیم کردستان برای تعطیلات کریسمس

اقلیم کردستان، طی یک هفته آخر سال 2021 میزبان حدود 147 هزار گردشگر بود که برای تعطیلات کریسمس و سال نوی میلادی به اقلیم آمده بودند.

میدل ایست نیوز: سازمان گردشگری اقلیم کردستان امروز یکشنبه اعلام کرد که حدود 147 هزار گردشگر طی یک هفته و برای تعطیلات کریسمس و سال نوی میلادی به اقلیم کردستان آمده اند.

سازمان گردشگری اقلیم در آماری اعلام کرد: برای مشارکت در جشن سال نوی میلادی و سفر به مناطق گردشگری اقلیم کردستان و تفریح در طول هفته، به صورت مشخص از 25 دسامبر 2021 تا 31 دسامبر 2021، 146 هزار و 898 گردشگر به اقلیم کردستان وارد شده اند.

طبق آمار مذکور، 76 هزار و 550 نفر به اربیل، 31 هزار و 614 نفر به سلیمانیه و 38 هزار و 734 نفر به دهوک رفته اند.

پیشتر سازمان گردشگری اقلیم کردستان اعلام کرده بود که طی 11 ماه سال 2021 بیش از 4 میلیون گردشگر به اقلیم کردستان سفر کرده اند.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − دو =

دکمه بازگشت به بالا