سرخط خبرهاسیاسی

مقتدی صدر: «مدعیان مقاومت» حق ندارند ملت را هدف قرار دهند

مقتدی صدر با متهم کردن گروه های نزدیک به مقاومت در حملات اخیر به دفاتر احزاب، خواستار مهار گروه های وابسته به این نیروها شد.

میدل ایست نیوز: مقتدی صدر با متهم کردن گروه های نزدیک به «مقاومت» در حملات اخیر به دفاتر احزاب، خواستار مهار گروه های وابسته به این نیروها شد.

صدر با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که برخی گروه‌ها دیروز در اعتراض به انتخابات و امروز در اعتراض به دولت اکثریت ملی سراغ دستگاه قضائی رفته‌اند و این امری قانونی و حق همگان است هرچند آنها به موجب قانون به هدف خود نرسیدند.

مقتدی صدر افزود اینکه برخی افرادی که از آنها شمرده می شوند سراغ خشونت و حمله به احزاب موافق دولت اکثریت بروند با عقل و شرع و قانون سازگاری ندارد و «عقلای آنها باید فورا این گروه‌های آشوب‌طلب را مهار کنند».

وی تأکید کرد که در شرایط کنونی منطقی نیست که سیاستمدارانی که به اهدافشان دست نیافته‌اند سراغ خشونت بروند و یادآور شد که سیاست یک روز با تو و یک روز علیه توست.

او افزود که «مدعیان مقاومت» حق ندارند ملت عراق را هدف قرار دهند و این موجب دشوارتر شدن وضعیت امنیتی کشور و تخریب وجهه آنان در میان ملت می‌شود.

صدر از دولت عراق نیز خواست که سخت‌ترین تدابیر امنیتی را پیش بگیرد و عاملان این حملات را معرفی کند تا روند دموکراتیک بازیچه این و آن نشود.

وی افزود که این را «نه از سر ضعف یا وحشت که از سر علاقه به صلح و میهن و ملت می‌گوید» و تأکید کرد: «ما به قدرت نچسبیده‌ایم بلکه در پی اصلاح و دور کردن شبح فساد و تروریسم و اشغالگری و عادی‌سازی روابط با اسرائیل از روش‌های سیاسی هستیم و می‌دانید که به این کار قادریم».

صدر گفت که اگر در انتخابات باخته یا کنار کشیده یا به دولت اکثریت راه نیافته بود مطلقا سراغ خشونت نمی‌رفت و «این چیزی است که یاد گرفته‌ایم و به وابستگانمان هم اجازه آن را نمی‌دهیم».

او خطاب به این گروه‌ها گفت: «نیروهایتان را ادب کنید همان‌طور که ما چنین کردیم» و افزود که «وجهه مذهب را با خشونت و تعرض به دیگران نمی‌توان حفظ کرد».

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + هجده =

دکمه بازگشت به بالا