خبر اولسیاسی

الحلبوسی: مبنا قرار دادن سیاست توافقی به مصلحت عراق نیست

رئیس پارلمان عراق در آستانه تشکیل دولت جدید در این این کشور اعلام کرد که مبنا قرار دادن سیاست توافقی به مصلحت عراق نیست.

میدل ایست نیوز: رئیس پارلمان عراق امروز (شنبه) در سخنانی در مراسم سالروز شهادت آیت‌الله سیدمحمدباقر حکیم در بغداد، تاکید کرد که مبنا قرار دادن سیاست توافقی به مصلحت عراق نیست و هیچ راهی برای بازگشت به شکست های گذشته وجود ندارد.

وی با بیان اینکه عراقی ها بر عواقب جنگ غلبه کرده اند، اعلام کرد که امروز ما در عراق در آستانه مرحله جدیدی هستیم که رویکرد آن اصلاحات است.

الحلبوسی افزود که عراق کاملا آماده است تا مرکز گفت‌وگو و قطبی برای توازن منطقه ای باشد.

رئیس پارلمان عراق از تلاش ها برای انتقال مسالمت آمیز قدرت در این کشور خبر داد و تاکید کرد که پارلمان عراق امروز برای پاسخگویی به نیازهای ضروری قدرتمندتر از هر زمان دیگر است.

وی همچنین خاطرنشان کرد که درگیری های جاری در برخی از کشورهای جهان، به ویژه کشورهایی که با فاجعه تروریسم مواجه شده اند ناشی از ظهور گروه های افراط‌گرا است.

 

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 18 =

دکمه بازگشت به بالا