اجتماعیخبر اولسیاسی

مصطفی الکاظمی موزه ملی عراق را افتتاح کرد

نخست وزیر عراق امروز همزمان با روز مسامحه ملی عراق و گذشت یک سال از سفر تاریخی پاپ فرانسیس به عراق، موزه ملی عراق را پس از بازسازی آن افتتاح کرد.

میدل ایست نیوز: مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق امروز یکشنبه و همزمان با نخستین سالروز سفر تاریخی پاپ فرانسیس به عراق موزه ملی عراق را افتتاح کرد.

به گزارش دفتر رسانه ای نخست وزیر عراق، این موزه پس از بازسازی همزمان با روز مسامحه ملی و با گذشت یک سال از سفر تاریخی پاپ فرانسیس به عراق و دیدار تاریخی اش با آیت الله العظمی سیستانی افتتاح شد.

نخست وزیر عراق همچنین نمایشگاه آثار باستانی باز پس گرفته شده از 5 کشور امریکا، هلند، ژاپن، ایتالیا و لبنان را نیز افتتاح کرد.

الکاظمی در این مراسم از تلاش های وزارت فرهنگ و سایر طرف های ذیربط در حفظ آثار و میراث باستانی عراق تقدیر کرد.

وی ضمن تشویق به تداوم عملیات باز پس گیری آثار باستانی عراق از طریق هماهنگی دیپلماتیک با کشورهای دیگر، بر حق عراق در باز پس گیری تمامی آثار باستانی خود که پیش از سال 2003 و پس از آن قاچاق یا سرقت شده، تاکید کرد.

نخست وزیر عراق همچنین بر حمایت نامحدود دولت از همه اقدامات مرتبط با عملیات باز پس گیری آثار باستانی تاکید کرد.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

دکمه بازگشت به بالا