سیاسی

الکاظمی: عراق از هر تلاشی برای کاهش تنش میان اوکراین و روسیه حمایت می‌کند

نخست‌وزیر عراق در دیدار با کاردار سفارت اوکراین در بغداد، تاکید کرد که عراق از هر تلاشی با هدف کاهش تنش میان مسکو و کی‌یف حمایت می‌کند.

میدل ایست نیوز: «مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق» امروز پنجشنبه در دیدار با کاردار سفارت اوکراین در بغداد، ضمن بررسی روابط دوجانبه، به تاثیرات حمله نظامی روسیه به اوکراین و پیامدهای انسانی آن نیز پرداخت و تاکید کرد که عراق از هر تلاشی با هدف کاهش تنش میان مسکو و کی‌یف حمایت می‌کند.

الکاظمی با بیان اینکه عراق از جنگ‌ها و پیامدهای ناشی از آن بر بخش‌های غیرنظامی بسیار رنج دیده است، بر ضرورت توجه بیشتر به گفت‌وگو با هدف مقابله با بحران جاری تاکید کرد.

گفتنی است که وزارت امور خارجه عراق در آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین، شمار شهروندان این کشور در اوکراین را 5 هزار و 537 تن اعلام کرده بود که 450 تن از آنان دانشجویان بودند.

از زمان حمله روسیه به اوکراین وزارت امور خارجه عراق با انتشار بیانیه‌های متعددی بر تلاش خود برای تسهیل بازگشت شهروندانش به عراق تاکید کرده است.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 9 =

دکمه بازگشت به بالا