سیاسی

امیر قطر: قبل از برهم خوردن توازن جهانی باید تجدید نظر اساسی انجام شود/ با قربانیان جنگ اوکراین اعلام همبستگی می‌کنیم

امیر قطر ضمن انتقاد از رقابت تسلیحاتی قدرت‌های جهانی، اعلام کرد که یهودی‌ستیزی به اشتباه علیه منتقدان سیاست‌های اسرائیل، استفاده می‌شود.

میدل ایست نیوز: «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی»، امیر قطر در بیستمین نشست دوحه طی سخنرانی خود با بیان اینکه دنیا در تمامی سطوح سیاسی، اقتصادی، زیست‌محیطی و اجتماعی به مرحله حساسی رسیده است، تاکید کرد که باید تا پیش از بر هم خوردن توازن در جهان، تجدید نظرهای اساسی در آن شود.

امیر قطر ضمن هشدار نسبت به جریان‌های پوپولیستی در زمان وقوع تنش‌های اجتماعی و رکود اقتصادی، عدالت اجتماعی را سوپاپ اطمینان جوامع دانست.

آل ثانی با بیان اینکه یکی از پدیده‌هایی که در سال‌های اخیر در حال افزایش بوده، اسلام‌هراسی است گفت که یهود‌ستیزی نیز به اشتباه علیه هر کسی که از سیاست‌های اسرائیل انتقاد می‌کند، استفاده می‌شود که این مساله به مبارزه با نژادپرستی آسیب می‌زند.

امیر قطر تصریح کرد که کشورش بر موضع ثابت خود در رد خشونت، ارعاب غیرنظامیان، حمله به حاکمیت کشورها و هر گونه نقض ارزش های انسانی تاکید می‌کند.

امیر قطر با بیان اینکه میلیون‌ها فلسطینی از اشغال اسرائیل رنج می‌برند و شاهد بی‌توجهی جهانی طی 7 دهه گذشته بوده‌اند، اعلام کرد که با میلیون‌ها بی‌گناه و آواره که قربانی این جنگ ناعادلانه (جنگ اوکراین) و محاسبات ژئوپلیتیکی شده‌اند، اعلام همبستگی می‌کنیم.

آل ثانی افزود که ما باید برای تعیین آینده نظام جهانی و شکل جهانی که می‌خواهیم برای فرزندانمان به ارث بگذاریم، موضعی جدی اتخاد کنیم و باید دانست که جامعه بشری نمی تواند رقابت کشورهای بزرگ در توسعه انواع تسلیحات جدید را بپذیرد.

امیر قطر تاکید کرد که ما مسیر گفت و گوی منطقی را بر اساس ایجاد توازن بین ارزش‌ها و منافع مشترک و میانجیگری انتخاب کرده‌ایم.

منبع
الجزیره نت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا