اجتماعی

عربستان همچنان از عراق برای حج امسال دعوت نکرده است

سازمان حج و عمره عراق اعلام کرد که تاکنون هیچ درخواست رسمی از سوی عربستان برای مراسم حج تمتع در سال جاری دریافت نکرده است.

میدل ایست نیوز: «جمال البدری»، مدیر رسانه‌ای سازمان حج و عمره عراق اعلام کرد که اجرای حج بر عهده طرف عربستانی است و این کشور تاکنون اعلام نکرده که حج تمتع با حضور کشورهای مختلف امسال برگزار خواهد شد یا خیر.

وی افزود که هیچ ابلاغ رسمی از سوی عربستان در خصوص ادای حج از سوی حجاج خارجی انجام نشده است.

البدری همچنین خاطرنشان کرد که تعداد عمره‌گزاران عراقی در موسم کنونی عمره به حدود 250 هزار نفر رسیده و این روند احتمالا تا 250 هزار نفر ادامه خواهد داشت.

گفتنی است که وزارت حج عربستان تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی درباره شرایط برگزاری حج 1443 قمری (2022 میلادی) منتشر نکرده است اما این کشور یک ماه پیش تمام محدودیت‌های کرونا برای عمره را لغو و ورود زائران خارجی به این کشور را بدون مانع اعلام کرد.

اینک، پیش‌بینی‌ها بر این است که پس از دو سال محدودیت، حج تمتع با کمترین مانع و محدودیت برگزار شود.

عربستان پس از همه‌گیری کرونا مقررات سختگیرانه‌ای را برای مراسم حج تمتع حاکم کرد و به مدت دو سال، ‌از حضور زائرانی که در خارج از این کشور زندگی می‌کنند، ممانعت کرد.

 

منبع
خبرگزاری رسمی عراق (واع)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + پانزده =

دکمه بازگشت به بالا