سیاسی

حمایت برخی نهادها و کشورهای عربی از انتقال قدرت در یمن

اتحادیه عرب، شورای همکاری، عربستان، اردن و کویت از تشکیل شورای رهبری ریاست‌جمهوری در یمن و انتقال قدرت به این شورا استقبال کردند.

میدل ایست نیوز: «احمد ابوالغیط»، دبیرکل اتحادیه عرب از تصمیم منصور هادی، رئیس جمهور مورد حمایت عربستان در یمن در خصوص تشکیل شورای رهبری ریاست‌جمهوری و انتقال قدرت به این شورا استقبال کرد.

ابوالغیط ضمن حمایت از شورای رهبری ریاست‌جمهوری در یمن، ابراز امیدواری کرد که این شورا یمن را به سمت صلح رهنمون کند.

دبیرکل اتحادیه عرب همچنین از طرف‌های یمنی خواست تا آتش‌بس در این کشور را حفظ کنند و از آن به عنوان فرصتی برای ورود به مذاکرات جدی برای بازگشت ثبات و امنیت به یمن استفاده کنند.

«نایف الحجرف»، دبیرکل شورای همکاری هم ضمن استقبال از تشکیل شورای رهبری ریاست‌جمهوری در یمن، بر حمایت شورای همکاری از این شورا برای انجام ماموریت‎های خود با هدف تحقق امنیت و ثبات در یمن تاکید کرد.

وزارت خارجه کویت نیز از تصمیم منصور هادی استقبال و بر حمایت خود از شورای رهبری ریاست‌جمهوری در یمن برای رسیدن به اهداف خود تاکید کرد.

سخنگوی وزارت خارجه اردن هم ضمن اعلام حمایت از تشکیل شورای رهبری ریاست‌جمهوری در یمن، از حمایت اردن از تلاش‌ها برای حل بحران یمن بر اساس طرح شورای همکاری، خروجی‌های گفت‎وگوهای فراگیر ملی یمنی و قطعنامه 2216 شورای امنیت خبر داد.

عربستان هم از جمله کشورهای حمایت کننده از انتقال قدرت در یمن است و در همین حال «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان با رئیس و اعضای شورای رهبری ریاست جمهوری یمن دیدار کرد و ضمن اعلام حمایت از این شورا، نسبت به نقش‌آفرینی آن برای ایجاد صفحه‌ای جدید در یمن ابراز امیدواری کرد.

عربستان همچنین از کمک فوری به اقتصاد یمن به ارزش 3 میلیارد دلار خبر داده است.

گفتنی است که عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهور مورد حمایت عربستان در یمن در فرمانی، دستور انتقال قدرت به شورای رهبری ریاست‌جمهوری را در دوره انتقالی، صادر کرد و از تفویض کامل اختیارات خود به این شورا خبر داد.

این شورا قرار است در دوره انتقالی، اداره سیاسی، نظامی و امنیتی یمن را بر عهده داشته باشد.

اطلاعیه منصور هادی همچنین این شورا را مسئول مذاکره با جنبش انصارالله برای رسیدن به آتش‌بس دائمی و مذاکره برای رسیدن به یک راه‌حل سیاسی فراگیر برای گذار از دوره انتقالی، معرفی کرده است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + ده =

دکمه بازگشت به بالا