سیاسی

اسرائیل حصار 40 کیلومتری در شمال کرانه باختری می‎سازد

کابینه کوچک امنیتی اسرائیل در پی افزایش عملیات استشهادی در اسرائیل با ساخت یک حصار به طول 40 کیلومتر در شمال کرانه باختری موافقت کرد.

میدل ایست نیوز: دفتر نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کابینه کوچک امنیتی اسرائیل با ساخت یک حصار به طول 40 کیلومتر در شمال کرانه باختری موافقت کرده است.

این تصمیم اسرائیل در پی افزایش تنش‌ها بین فلسطینیان و نظامیان اسرائیلی در هفته‌های اخیر صورت گرفت؛ تنش‌هایی که با عملیات مسلحانه در شهرهای اسرائیل همراه بوده است.

در یکی از مرگ‌بارترین موارد، یک جوان فلسطینی از اهالی جنین شامگاه پنجشنبه در حمله‌ به شهر تل‌آویو ، سه نفر را به قتل رساند.

از سویی ارتش اسرائیل روز شنبه در واکنش به این عملیات برای سومین بار در کمتر از دو هفته با ارسال 3 گردان نیروی کمکی به کرانه باختری، حضور خود را در خط تماس تقویت کرد.

نظامیان اسرائیلی روز یکشنبه هم به شهرک “یعبد” و شهر “جنین” در کرانه باختری یورش بردند و طی درگیری‌های ایجاد شده، دو فلسطینی مجروح و 13 نفر دیگر را بازداشت کردند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

دکمه بازگشت به بالا