تولید خودروی برقی، گام عربستان برای ایجاد حمل و نقل پایدار
عربستان با سرمایه گذاری در صنعت ساخت خودروی برقی، به دنبال ایجاد حمل و نقل پایدار است.
میدل ایست نیوز: عقد چندین قرارداد بین مجموعه خودروهای برقی لوسد و برخی طرف ها در عربستان به عنوان مقدمه ای برای ایجاد کارخانه تولید این نوع از خودروها در عربستان، اتفاق مهمی است که نشان از میزان رقابت عربستان در تبدیل شدن به یک مقصد ایده آل برای سرمایه گذاری و قدرت صنعتی برجسته دارد.
به گزارش الشرق الأوسط، امضای این قراردادها نشان می دهد که عربستان تا چه حد می تواند در تقویت پایداری در اقدامات و فعالیت هایش، توانا باشد و برای تاثیر بر گرایشات جهانی همکاری کند.
شرکت «اعمار المدینه الاقتصادیه» در ماه فوریه از امضای قرارداد اجاره با شرکت لوسد خبر داد که به موجب آن، این شرکت امریکایی یک قطعه زمین صنعتی را در منطقه صنعتی شهرک اقتصادی ملک عبدالله با هدف ایجاد و راه اندازی کارخانه تولید و مونتاژ خودرو به همراه همه خدمات پشتیبانی اجاره کرد.
این شرکت امریکایی اعلام کرد که قرار است فعالیت خود را در نیمه نخست سال جاری با هدف تولید حداکثر 150 هزار خودرو در سال با حداکثر ظرفیت خود آغاز کند.
این اقدام استراتژیک در راستای روابط سرمایه گذاری است که صندوق کل سرمایه گذاری عربستان در سال 2018 با مجموعه لوسد آغاز کرد؛ مجموعه ای که به عربستان در بخش ساخت خودروهای برقی در چارچوب چشم انداز 2030 این کشور کمک کرد.
پیتر رولینسون، مدیرعامل این مجموعه این گام را استراتژیک خواند و بر حضور مجموعه لوسد در عربستان تاکید کرد و گفت این امر، چشم اندازی به مجموعه درخصوص تقاضای خودروهای لوکس و خودروهای چهار دیفرانسیل در داخل و خارج از عربستان و در بازارهای بین المللی می دهد.
گروه خودروهای برقی لوسد احتمال می دهد که با رسیدن به ظرفیت تولید کامل، هزاران شغل ایجاد کند و احتمال می رود که اکثریت کارمندان آن از شهروندان عربستانی باشند.
در همین راستا گروه لوسد، با همکاری با صندوق کل سرمایه گذاری عربستان، برنامه ای آموزشی ترتیب داد تا به شهروندان عربستان در کالیفورنیا و اریزونا و با هدف ارتقای شایستگی های لازم برای کار در این مجموعه در عربستان آموزش داده شود.
علاوه بر این گروه لوسد، مراکز آموزشی تخصصی در شهرک اقتصادی ملک عبدالله ایجاد خواهد کرد تا مهارت های نیروی کار را ارتقا دهد.
پایبندی عربستان به حرکت به سوی تنوع بخشیدن اقتصاد و افزایش درآمد خود، قطعا به طور موثر در حمایت از تلاش های عربستان برای تبدیل شدن به قدرتی صنعتی و مرکز لجستیک جهانی علاوه بر حمایت از حرکت این کشور به سوی فناوری های سبز دوست دار محیط زیست و کاهش انتشار کربن و مقابله با تغییرات اقلیمی نقش داشته است.