سفیر یمن در تهران در واکنش به موضع ایران در مذاکرات با عربستان: مذاکرات باید با یمنی ها و در صنعا انجام شود
ابراهیم الدیلمی به سخنان دبیر کل حزب الله لبنان و موضع ایران در مذاکرات با عربستان اشاره کرد و گفت: درباره موضوع یمن باید با یمنیها در صنعا گفت و گو شود.

میدل ایست نیوز: ابراهیم الدیلمی، سفیر یمن در تهران با بیان اینکه مذاکرات باید با یمنی ها و در صنعا انجام شود، گفت: مذاکرات برای صلح در این کشور ابتدا باید یمنی – سعودی باشد و پس از آن ما به سوی روند سیاسی برای بازگشت یمن به حالت عادی می رویم.
به گزارش ایرنا، وی امروز (سه شنبه) در گفت و گو با شبکه المسیره یمن اظهار داشت: آنچه عربستان اخیراً برای تشکیل شورایی غیرقانونی انجام داده، تلاشی برای دور زدن واقعیت تجاوز سعودی – آمریکایی علیه یمن است.
وی در این گفت و گو به سخنان سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و موضع ایران در دور مذاکرات با عربستان اشاره کرد و افزود: درباره موضوع یمن باید با یمنیها در صنعا گفت و گو شود.
سفیر یمن در ایران در خصوص دیدارش با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران که در تهران انجام شد، گفت: با طرف ایرانی درباره موفقیتهای به دست آمده در روزهای گذشته و ضرورت پایبندی سازمان ملل و کشورهای متجاوز به آتش بس گفت و گو کردم.
وی افزود: اگر نیت طرف مقابل صادقانه باشد، این آتش بس ممکن است دریچهای برای توقف جنگ، رفع کامل محاصره و پایان اشغال [یمن] باشد.