اجتماعی

رمضان و کمبود مواد غذایی و گرانی در تونس

بانک مرکزی تونس نسبت به افزایش خطرات رو به رشد تورم در آینده در این کشور هشدار داده است.

میدل ایست نیوز: به نوشته وبگاه ایندیپندنت عربی، با آغاز ماه مبارک رمضان، بسیاری از خانواده های تونسی از تامین مواد غذایی سفره افطار ناتوان هستند و بحران های غذایی موجود در کشور و افزایش قیمت محصولات و کالاهای اساسی در ماه های گذشته باعث افزایش قیمت ها به میزان بی سابقه ای شده است.

بسیاری از مردم تونس در میان بحران ‌های اقتصادی شدید که بر زندگی روزمره آنها تأثیر گذاشته است برای تأمین معیشت روزانه و حداقل نیازهای اولیه خود در تلاش هستند.

بسیاری از مردم ، کمبود مواد غذایی و افزایش قابل توجه قیمت محصولات در رمضان سال 2022 را تایید می کنند که باعث کاهش بیشتر قدرت خرید مردم شده است.

در حالی که آرد در فروشگاه ها به سختی یافت می شود و انواع روغن پخت و پز کمیاب است، «خدیجه الهمامی»، شهروند تونسی به قیمت بالای سبزیجات و گوشت اشاره می کند که باعث شده است تهیه غذای شربه که یک غذای محبوب و مهم تونسی در سفره ماه رمضان است بسیار پرهزینه باشد، با توجه به اینکه این غذا حاوی گوشت است که قیمت آن به میزان بی سابقه ای در ماه رمضان افزایش یافته است و به میزان 30 دینار برای هر کیلو(حدود 10 دلار برای هر کیلو) رسیده است.

افزایش بیشتر قیمت مواد غذایی شرایط را مشکل تر کرده است و پدیده صف های طولانی در برابر نانوایی ها ایجاد شده است و نانوایی ها، تعداد معینی نان را برای هر شهروند در نظر گرفته اند تا بیشترین تعداد ممکن از شهروندان بتوانند نان خود را تهیه کنند.

موسسه ملی مصرف (دولتی) تخمین می زند که میزان مصرف در ماه رمضان در تونس بین 15 تا 20 درصد در مقایسه با ماه های دیگر سال افزایش می یابد که نشان دهنده آمادگی مقامات دولتی از ماه ها پیش برای تامین مواد غذایی است.

بانک مرکزی تونس نسبت به افزایش خطرات رو به رشد تورم در آینده در این کشور هشدار داده است.

میانگین تورم برای چهارمین ماه متوالی روند صعودی خود را ادامه داده است و در ژانویه 2022 به 6.7 درصد رسیده، در حالی که در دسامبر گذشته 6.6 درصد بوده است.

سازمان های بین المللی نسبت به پیامدهای جنگ اوکراین و روسیه در سیستم غذایی جهانی و گرسنگی هشدار داده اند.

صندوق بین المللی پول زنگ خطر را به صدا درآورده و تاکید کرده است که درگیری در اوکراین به معنای ایجاد قحطی در تعدادی از کشورهای آفریقایی خواهد بود.

روسیه و اوکراین حدود 30 درصد از صادرات گندم جهان را تامین می کنند.

پس از جنگ در اوکراین، قیمت غلات، روغن آفتابگردان و ذرت افزایش یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا