سیاسی

میقاتی: امیدواریم انتخابات نقطه آغاز بهبود اوضاع لبنان باشد

نخست‌وزیر لبنان ابراز امیدواری کرد که انتخابات پارلمانی در این کشور نقطه آغاز بهبود اوضاع لبنان باشد.

میدل ایست نیوز: نخست‌وزیر لبنان ابراز امیدواری کرد که انتخابات پارلمانی در این کشور نقطه آغاز بهبود اوضاع لبنان باشد.

به گزارش «روسیا الیوم» «نجیب میقاتی»، نخست‌وزیر لبنان، در اظهاراتی تأکید کرد که به یاری خداوند و با تغییری که ملت لبنان در صندوق‌های رأی رقم خواهند زد، روند بهبود اقتصادی در کشور آغاز خواهد شد.

او گفت که تغییر به معنای افزایش توان مجلس جدید در تسریع در انتخاب رئیس جدید پارلمان و نخست‌وزیر جدیدی است که به مسائل سیاسی پایان دهد و روند اصلاحات مطلوب را آغاز کند.

روز یکشنبه دومین مرحله انتخابات شهروندان لبنانی ساکن خارج از کشور در 48 کشور جهان اجرا شد. روز جمعه نیز مرحله اول این انتخابات در 10 کشور برگزار شد.

انتخابات داخل لبنان روز 15 مه برگزار می‌شود.

در این انتخابات 1044 نامزد در 103 لیست انتخاباتی برای دستیابی به 128 کرسی مجلس رقابت می‌کنند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + بیست =

دکمه بازگشت به بالا