خبر اولسیاسی

رایزنی رابرت مالی با وزیر خارجه قطر پیش از آغاز مذاکرات هسته ای ایران

سفارت امریکا در دوحه از دیدار رابرت مالی، فرستاده امریکا در امور ایران با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر خبر داد.

میدل ایست نیوز: سفارت امریکا در قطر اعلام کرد که رابرت مالی، فرستاده امریکا در امور ایران با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر رایزنی کرد.

به گزارش الجزیره، دو طرف در این دیدار درباره تلاش های دیپلماتیک مشترک درخصوص ایران رایزنی کردند.

سفارت امریکا در دوحه همچنین اعلام کرد که مذاکرات فرستاده امریکا در امور ایران با وزیر خارجه قطر، شامل شراکت قوی بین دو کشور نیز شد.

خبرگزاری رویترز روز گذشته به نقل از منابع آگاه خبر داد که رئیس تیم مذاکره کننده امریکا در مذاکرات هسته ای با ایران به قطر می رود و با وزیر خارجه این کشور دیدار خواهد کرد.

پیش از این یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه ایران گفت که مذاکرات احیای توافق هسته ای ایران فردا سه شنبه در دوحه آغاز می‌شود.

یک منبع آگاه در وزارت خارجه قطر نیز به «میدل ایست نیوز» خبر داده بود که دور تازه مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق هسته‌ای در قطر برگزار خواهد شد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 14 =

دکمه بازگشت به بالا