اقتصادی

استفاده عراق از آب‌های زیرزمینی برای کشت گندم در 500 هزار هکتار

وزیر کشاورزی عراق از استفاده از آب‌های زیرزمینی کشور برای کشت گندم در 500 هزار هکتار زمین کشاورزی خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزیر کشاورزی عراق از استفاده از آب‌های زیرزمینی کشور برای کشت گندم در 500 هزار هکتار زمین کشاورزی خبر داد.

به گزارش «ناس نیوز»، محمد کریم الخفاجی، وزیر کشاورزی عراق، اعلام کرد که استان‌های کربلا و انبار و صلاح‌الدین و نینوا و مثنی برای تأمین آب مورد نیاز کشاورزی در شرایط کم‌آبی از فناوری‌های نوین آبیاری استفاده می‌کنند.

او گفت که در نبود آب کافی برای کشاورزی، این وزارتخانه درصدد استفاده از آب‌های زیرزمینی برای کشت گندم در 500 هزار هکتار زمین کشاورزی است.

الخفاجی همچنین از آغاز صدور کارت الکترونیک کشاورزی در استان کربلا خبر داد و آن را پروژه‌ای راهبردی برای دستیابی به اطلاعات دقیق زمین‌های کشاورزی دانست.

 پیش از این، کارشناسان حجم ذخایر آب های زیرزمینی تجدیدپذیر در عراق را 5 میلیارد متر مکعب برآورد کرده بودند.

منبع
ناس نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 13 =

دکمه بازگشت به بالا