سیاسی

طالبانی برای جلب حمایت از ریاست جمهوری برهم صالح وارد بغداد شد

رئیس اتحادیه میهنی کردستان پس از شکست مذاکرات با حزب دموکرات کردستان بر سر نامزد ریاست جمهوری، به بغداد رفت.

میدل ایست نیوز: اتحادیه میهنی کردستان اعلام کرد که بافل طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان پس از شکست مذاکرات با حزب دموکرات کردستان بر سر نامزد ریاست جمهور عراق به بغداد رفت.

به گزارش بغداد الیوم، فائق یزیدی، از سران اتحادیه میهنی کردستان گفت که طالبانی با هدف تکمیل گفت وگوها با فراکسیون های سیاسی برای کسب رای آنها و راهیابی مجدد برهم صالح به ریاست جمهوری عراق به بغداد رفت.

یزیدی افزود که حزب دموکرات کردستان مطرح کردن یک نامزد برای ریاست جمهور را نمی پذیرد از این رو دو نامزد در پارلمان برای ریاست جمهور مطرح خواهد شد و پارلمان در این زمینه تصمیم گیری می کند.

این عضو اتحادیه میهنی کردستان بیان کرد که پارلمان در تعطیلات بسر می برد و نخستین جلسه آن امکان دارد برای انتخاب رئیس جمهور برگزار شود.

وی گفت که اتحادیه میهنی کردستان برای جلسه آتی پارلمان و انتخاب رئیس جمهور عراق آماده است.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا