سیاسی

صدر از المالکی خواست از سیاست کناره‌گیری کرده و خود را تحویل قانون دهد

صدر از المالکی خواست از فعالیت سیاسی کناره گیری کند و خود را به دستگاه قضایی تحویل دهد تا شاید به مثابه توبه او باشد.

میدل ایست نیوز: مقتدی صدر، رهبر جریان صدر گفت که از سوی نوری المالکی، رئیس ائتلاف پارلمانی دولت قانون و نخست وزیر اسبق عراق تهدید به قتل شده است.

به گزارش السومریة نیوز، صدر در توئیتی گفت که همانند پدرش کشتن او برای اسرائیل و امریکا، ترورست ها و فاسدان موجب خرسندی است اما بسیار تعجب می کند که این تهدید از سوی حزب الدعوه که وابسته به خاندان صدر و از سوی بزرگ آنها مالکی و یک طرف شیعی که ادعای قتل او را موجب قدرت گرفتن مذهب می‌داند، است.

وی افزود که خواستار خاموش کردن آتش فتنه از طریق محکوم کردن مشترک از سوی سران فراکسیون های همپیمان با او و بزرگان عشایر است.

صدر اشاره کرد که اتهامش مزدوری برای اسرائیل یا کشتن عراقی ها بوده با وجود اینکه او مانع از ریختن خون عراقی ها از جمله المالکی در یک درگیری شده بود که المالکی در آن آمر و ناهی بود.

وی در ادامه تصریح کرد که المالکی به نیروهای امنیتی عراق نیز توهین کرده و الحشد الشعبی را ترسو خوانده و به فتنه و درگیری بین شیعیان تشویق کرده است و گفته می شود که در فایل های صوتی در آینده حتی به مراجع نیز تعرض خواهد کرد.

رهبر جریان صدر گفت که از هرگونه تعرض به المالکی و به کار بردن خشونت علیه او برائت می جوید با توجه به احتمال ورود شخص ثالث برای شعله ور کردن آتش فتنه، از آن شخص نیز برائت می جوید.

وی از المالکی خواست از فعالیت سیاسی کناره گیری کند و به استغفار روی آورد و خود و فاسدان را به دستگاه قضایی تحویل دهد تا شاید به مثابه توبه او باشد.

صدر گفت المالکی حق ندارد پس از این افکار مخرب و ویرانگر، عراق را به هر شیوه ای رهبری کند بلکه او ویرانگر عراق و مردم آن است.

وی در پایان گفت که از اتهام زنی ها متوالی به خاندان صدر از سوی ویرانگر سابق، اشغالگر، المالکی و برخی طرف های قضایی یک کشور همسایه، مبنی بر خیانت، مزدوری و فساد، بسیار تعجب می کند.

پیش از این یک فایل صوتی منتشر شده که گفته می شود متعلق به المالکی است و او در آن به صورت بی سابقه ای به صدر، فرماندهان الحشد الشعبی، برخی طرف های سیاسی، ارتش، پلیس و برخی کشورها هجمه کرده است.

پس از انتشار این فایل المالکی ضمن رد و تکذیب آن، گفت، فایل های جعلی نمی تواند به رابطه او با نیروهای مسلح و الحشد الشعبی آسیب بزند.

منبع
السومریة نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا