
میدل ایست نیوز: مولود چاوش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه گفت روابط ترکیه و کشورهای عضو شورای همکاری وارد مرحله مثبتی شده و شاهد افزایش همکاری دوجانبه است.
به گزارش الخلیج آنلاین، وی در پاسخ به سوالی درباره رابطه ترکیه با کشورهای عضو شورای همکاری گفت: می توانم بگویم وارد مرحله مثبتی شده و همکاری به صورت بسیار مثبت و همانطور که باید باشد، افزایش می یابد، روابط سیاسی و اقتصادی شاهد رشد بیشتری است.
وزیر خارجه ترکیه افزود: گام های مثبتی که در همه زمینه ها اتخاذ شده، تمایل داریم که دائم باشد و به صورت فزاینده ای ادامه داشته باشد.
چاوش اوغلو در ادامه تصریح کرد: روابط ما با عربستان و امارات به طور بسیار خوبی پیشرفت می کند اما روابط با مصر نسبتا آهسته پیش می رود.
روابط ترکیه با عربستان و امارات شاهد تنش به دلیل اختلافات بر سر برخی مسائل منطقه ای بود اما طی دوره اخیر و پس از سفرهای متقابل سران سه کشور، رو به بهبودی است.