خبر اولسیاسی

فراخوان برای تظاهرات در برابر آشوب‌‎طلبی جریان صدر

کمیته سازماندهی حمایت از مشروعیت و حفظ نهادهای حاکمیتی پس از تحولات اخیر عراق که آن را هشداری برای کودتا خواند، جهت تظاهرات در منطقه خضراء فراخوان داد.

میدل ایست نیوز: «کمیته سازماندهی حمایت از مشروعیت و حفظ نهادهای حاکمیتی» در بیانیه‌ای از همه اقشار ملت عراق خواست برای دفاع از کشور که خون هزاران شهید ارکان آن را تثبیت کرده دست به تظاهرات مسالمت‌آمیز بزنند.

در این بیانیه از شهروندان عراقی خواسته شده در مقابله با استبداد دیکتاتوری، اشغالگری، فرقه گرایی و تروریسم داعشی به ویژه پس از تحولات اخیر که حکایت از برنامه ریزی برای انجام یک کودتای مشکوک برای از بین بردن مشروعیت حاکمیت، توهین به نهادهای قانونی و لغو روند دموکراتیک دارد، تظاهرات کنند.

این کمیته افزود که وعده دیدار ساعت 5 بعدازظهر فردا در ورودی‌های منطقه خضراء بغداد خواهد بود.

آشوبگران طرفدار جریان صدر در عراق از دو شب گذشته با حمله به دفاتر چارچوب هماهنگی به ویژه جریان حکمت ملی عراق و حزب الدعوه، آشوب در کشور را آغاز کرده و روز گذشته نیز با عبور از موانع سیمانی وارد منطقه خضراء شدند و به پارلمان عراق نیز حمله کردند؛ تحصن طرفداران صدر برای دومین روز پیاپی در پارلمان عراق ادامه دارد.

«محمد صالح العراقی»، از نزدیکان «مقتدی صدر» و منتشر کننده مواضع وی نیز با انتشار دستورالعمل هایی خطاب به هواداران این جریان، تبدیل آشوب‌های عراق به کودتا را آغاز کرد.

شامگاه شنبه هم سران چارچوب هماهنگی خواستار گفت‌وگو با جریان صدر شده بودند ولی مدیر دفتر مقتدی صدر در بغداد امروز یکشنبه در گفت‌وگو با الجزیره تاکید کرد که هیچ مذاکره‌ای با چارچوب هماهنگی انجام نخواهد شد.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

دکمه بازگشت به بالا