خبر اولسیاسی

مجروح شدن دو نظامی اسرائیلی در پی حملات راکتی مقاومت فلسطین/آمار شهدای حملات اسرائیل به 12 نفر رسید

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که آمار شهدای فلسطینی در پی حملات اسرائیل به 12 نفر از جمله یک کودک افزایش یافت و در این حملات 84 نفر مجروح شدند.

میدل ایست نیوز: ارتش اسرائیل اعلام کرد که در پی اصابت ترکش راکت شلیک شده از سمت نوار غزه که شهرک های اشکول را هدف قرار داده، دو نظامی اسرائیلی مجروح شدند.

به گزارش الجزیره، نیروهای اسرائیل مجددا و برای چندمین بار طی امروز نوار غزه را بمباران کردند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که آمار شهدای فلسطینی در پی حملات اسرائیل به 12 نفر از جمله یک کودک افزایش یافت و در این حملات 84 نفر مجروح شدند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که اسرائیل منطقه ای در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه را بمباران کرد.

رادیو ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد که صدای آژیر هشدار در شهرک های اسرائیلی همجوار غزه درآمده و ارتش نسبت به ورود پهپاد از سمت نوار غزه هشدار داده است.

از سوی دیگر سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، از حمله به تجهیزات اسرائیل در یک سایت نظامی در مرز با غزه خبر داد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا