اردن نیز از اینفلوئنسرها مالیات دریافت میکند
اردن اخیرا و پس از امارات، عربستان و مصر، مالیات بر درآمد بر افراد مشهور در شبکه های ارتباط جمعی وضع کرد.
میدل ایست نیوز: وضع مالیات یکی از مهم ترین منابع درآمد کشورهاست که به تجمعات بشری در گذشته باز می گردد که به شیوه های مختلفی از جمله تعداد پنجره منازل تا محصولات کشاورزی و شرکت ها و حقوق اخذ می شد و اکنون و طی سال های اخیر به افراد مشهور در رسانه های ارتباط جمعی نیز اخذ می شود.
به گزارش اسکای نیوز عربی، این نوع مالیات از افراد مشهور در سوشال مدیا یا اینفلوئنسر در جهان عرب جدید نیست، بلکه امارات متحده عربی اولین کشوری بود که با موفقیت آن را اجرا کرد و پس از آن عربستان و مصر نیز از افراد مشهور در رسانه های ارتباط جمعی مالیات اخذ کردند.
اخیرا نیز اردن قانون مالیات بر درآمد را بر افراد مشهور در شبکه های ارتباط جمعی اجرایی می کند.
موسی الطراونه، سخنگوی اداره مالیات اردن در گفت وگویی با اسکای نیوز، گفت که این اداره مالیاتی بر افراد مشهور در سوشال مدیا وضع نکرده بلکه آنها مشمول قانون مالیات بر هر نوع درآمد شدند.
وی اشاره کرد که استقبال خوبی از سوی افراد مشهور در رسانه های ارتباط جمعی در اردن صورت گرفته و اکنون بیش از صد نفر اطلاعات مالی خود را ارائه کرده اند.
از سوی دیگر نورالدین الیوسف، از فعالان رسانه ای در اردن در گفت وگویی با اسکای نیوز گفت که موافق رویکرد برخی کشورهای عربی با هدف ساماندهی رسانه های جمعی است.
زاوین کیومجیان، از فعالان رسانه ای نیز بیان کرد که رسانه های ارتباط جمعی این قدرت را به استفاده کنندگان از این فضا می دهد تا از ویژگی پیگیری که به ابزار قدرت تبدیل شده استفاده کنند.
وی اشاره کرد که اینفلوئنسری اخیرا به عنوان یک فعالیت محسوب می شود و این تغییر موجب به وجود آمدن سردرگمی در برخی از کشورها شده است.
در همین رابطه رشاد اسکندرنانی، روزنامه نگار عرب اشاره کرد که عربستان در راستای تعهد خود به توسعه تبلیغات در رسانه های ارتباط جمعی، مجوزی 3 ساله برای ارائه تبلیغات در سوشال مدیا در مقابل پرداخت مالیات ارائه می دهد.
وی تصریح کرد که این اقدام، بازتاب های مثبتی از لحاظ پایبندی اینفلوئنسرها به قانون دارد.