سیاسی

بازگرداندن 73 هزار و 836 مهاجر از ترکیه به کشورهایشان در سال جاری

اداره مهاجرت ترکیه اعلام کرد که از آغاز سال جاری میلادی 73 هزار و 836 مهاجر غیر قانونی را به کشورهایشان بازگردانده است.

میدل ایست نیوز: اداره مهاجرت ترکیه اعلام کرد که از آغاز سال جاری میلادی 73 هزار و 836 مهاجر غیر قانونی را به کشورهایشان بازگردانده است.

به گزارش «آناتولی»، اداره مهاجرت ترکیه اعلام کرد که در هفته اخیر (19-25 اوت) 2 هزار و 383 مهاجر غیر قانونی را به کشورشان بازگردانده و بدین ترتیب مجموع مهاجرانی که از آغاز سال جاری میلادی به کشورشان بازگردانده شده‌اند 73 هزار و 836 تن بوده است.

این آمار همچنین نشان می‌دهد که دستگاه‌های امنیتی این کشور در همین هفته از ورود 4 هزار و 27 مهاجر غیر قانونی جلوگیری کرده‌اند و بدین ترتیب شمار این افراد که از ورودشان به ترکیه جلوگیری شده به 200 هزار و 897 تن رسیده است.

همچنین حکومت ترکیه در این هفته 5 هزار و 52 مهاجر غیر قانونی را دستگیر کرده‌اند که 1874 نفر آنها اهل افغانستان و 268 نفر اهل پاکستان بوده‌اند.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + یک =

دکمه بازگشت به بالا