سیاسی

تداوم ترور سران «پ.ک.ک» در عراق توسط نیروهای اطلاعاتی ترکیه

نیروهای اطلاعاتی ترکیه طی عملیاتی ویژه در شمال عراق توانستند یکی از سران بارز حزب کارگران کردستان را در سنجار به هلاکت برسانند.

میدل ایست نیوز: نیروهای سرویس اطلاعاتی ترکیه توانستند یکی از سران بارز حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) را در عملیاتی ویژه در شمال عراق به هلاکت برسانند.

به گزارش آناتولی، منابع امنیتی گفتند که «بدرخان آبی» با نام سازمان «داراو گیودا» در شهر سنجار عراق به هلاکت رسید.

این عضو پ.ک.ک از سال 2011 به این گروه پیوست و در چندین عملیات تروریستی در جنوب شرق ترکیه پیش از انتقال به عراق شرکت داشت.

وی در چندین عملیات در ترکیه که منجر به کشته شدن نظامیان ترکیه ای شده بود نیز شرکت داشت.

به گفته منابع مذکور، این عضو حزب کارگران که تابعیت ترکیه داشت، گروهی از اعضای پ.ک.ک در قالب یگان های مقاومت سنجار را رهبری می کرد.

پیش از این و در 31 اوت 2022، نیروهای اطلاعاتی ترکیه «اومیت طارهان»، از سران حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) را در عملیاتی امنیتی در شمال عراق به هلاکت رسانده بودند.

ترکیه اخیر دامنه عملیات نظامی خود در شمال عراق را گسترش داده است به گونه ای که در شهر کلار در دورترین نقطه در شمال شرق عراق که 275 کیلومتر از مرزهای خود فاصله دارد، یکی از مقامات اداره خودگردان شمال و شرق سوریه را در حمله ای پهپادی به قتل رساند.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا