سیاسی

همکاری در حوزه انرژی مذاکرات آلمان و امارات

وزیر امور خارجه امارات در تماسی تلفنی با همتای آلمانی خود درباره مساله انسجام اقتصادی و همکاری در حوزه انرژی در چارچوب شراکت استراتژیک بین دو کشور گفت وگو کرد.

میدل ایست نیوز: عبدالله بن زاید، وزیر امور خارجه امارات با آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان درباره روابط دوجانبه و راه های تقویت آن و شماری از مسائل مشترک و در راس آن مساله انرژی رایزنی کرد.

به گزارش الخلیج آنلاین، وزارت امور خارجه امارات در بیانیه ای اعلام کرد که بن زاید در تماسی تلفنی با همتای آلمانی خود درباره مساله انسجام اقتصادی و همکاری در حوزه انرژی در چارچوب شراکت استراتژیک بین دو کشور گفت وگو کرد.

وزیر امور خارجه امارات در این تماس، بر عمق روابط استراتژیک امارات و آلمان و رشد همه جانبه آن تاکید کرد.

بن زاید بر اهتمام کشورش بر گسترش چشم انداز همکاری دوجانبه در زمینه های مختلف در راستای تحقق منافع متقابل تاکید کرد.

وزیر امور خارجه آلمان نیز بر روابط متمایز بین دو کشور تاکید و همکاری مستحکم بین امارات و آلمان را تحسین کرد.

کشورهای اروپایی در تلاشند راه های جایگزینی برای انرژی روسیه بیابند و کشورهای عضو شورای همکاری را به افزایش تولید نفت ترغیب می کنند.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا