عراق در یک کنفرانس اقتصادی در دبی شرکت میکند
عراق ماه آتی در یک کنفرانس اقتصادی در دبی که از 10 نوامبر آغاز می شود و به مدت 2 روز ادامه خواهد داشت، شرکت می کند.

میدل ایست نیوز: عراق در ماه آینده در کنفرانسی اقتصادی در دبی تحت عنوان کنفرانس سالانه پاییز شرکت می کند.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، این کنفرانس توسط شورای بازرگانی عراق و بریتانیا از 10 نوامبر آغاز می شود و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
قرار است در این کنفرانس، رئیس بانک مرکزی عراق، معاون دوم رئیس شرکت نفت ملی این کشور، مدیر بانک تجارت عراق و رئیس شورای بازرگانی عراق و بریتانیا شرکت کنند.
در این کنفرانس فرصت های سرمایه گذاری و تجاری به ویژه در استان بصره علاوه بر مسائل محیط زیستی، کشاورزی و توزیع و تامین مواد غذایی بررسی خواهد شد.
هیئت عراقی شرکت کننده در این کنفرانس با مسئولان و تاجران اماراتی و بریتانیایی درباره پیشنهادهای اصلی ارائه شده از سوی صندوق بین المللی پول رایزنی خواهد کرد.
نشست هایی نیز درخصوص مسائل تامین مالی، نفت، گاز و انتقال انرژی علاوه بر صنعت، تجارت و ارتقای بخش خصوصی و فناوری برگزار خواهد شد.