سیاسی

بررسی تسهیل صدور روادید برای زائران پاکستانی در دیدار زرداری و فؤاد حسین

وزیر امور خارجه عراق در دیدار همتای پاکستانی‌اش در ابوظبی، گسترش روابط دو کشور در عرصه‌های نظامی و سیاسی و تجاری را بررسی کرد.

میدل ایست نیوز: وزیر امور خارجه عراق در دیدار همتای پاکستانی‌اش در ابوظبی، گسترش روابط دو کشور در عرصه‌های نظامی و سیاسی و تجاری را بررسی کرد.

بر اساس بیانیه رسمی وزارت امور خارجه عراق، «فؤاد حسین» در حاشیه سیزدهمین دور مجمع «صیر بنی یاس» که وزارت امور خارجه امارات برگزار می‌کند، در ابوظبی با همتای پاکستانی خود «بلاول بوتو زرداری» دیدار کرد.

در این دیدار روابط عراق و پاکستان و راه‌های گسترش آن و ادامه همکاری‌ها در عرصه‌های نظامی و اقتصادی و تجاری در راستای منافع دو کشور بررسی شد.

فؤاد حسین در این دیدار با اشاره به سفرهای متقابل مقامات عراق و پاکستان به پایتخت‌های دو کشور، این سفرها را دارای اهمیت بسیار در تقویت روابط دو کشور دانست.

طرفین همچنین مسئله تسهیل صدور روادید برای شهروندان پاکستانی برای زیارت اماکن مقدس دینی را بررسی کردند و  وزیر امور خارجه عراق تأکید کرد که کشورش آماده ارائه همه تسهیلات لازم برای زائران به خصوص در مناسبت‌های زیارتی برای همه زائران از جمله زائران پاکستانی است.

وزرای امور خارجه عراق و پاکستان در این دیدار توافق کردند که دیداری در بغداد در اوایل سال آینده میلادی داشته باشند.

منبع
وزارت خارجه عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 13 =

دکمه بازگشت به بالا