خبر اولسیاسی

امریکا: صد شهپاد در آب‌های جنوب ایران مستقر می‌کنیم

فرمانده سنتکام گفت که تا سال آینده صد شهپاد در آب های جنوب ایران مستقر خواهد شد.

میدل ایست نیوز: ژنرال مایکل کوریلا، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده امریکا، گفت نیروی مشترک 59، تا سال آینده در همین زمان بیش از صد شهپاد (شناور هدایت پذیر از راه دور) در آب های جنوب ایران مستقر خواهد کرد.

به گزارش الخلیج آنلاین، وی در کنفرانس سالانه گفت وگوی المنامه افزود که این شناورها در سطح آب و زیر سطح فعالیت خواهند کرد و با یکدیگر در ارتباط خواهند بود.

کوریلا تصریح کرد که امریکا برنامه ای تجربی در خاورمیانه برای مقابله با پهپادها به همراه شرکای خود اتخاذ می کند.

فرمانده سنتکام اظهار داشت که با پیشرفت فناوری پهپادها، شاید توسعه پهپادهای دشمنان ما، بزرگترین تهدید از لحاظ فناوری برای امنیت منطقه ای باشد.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که چند روز گذشته امریکا و اسرائیل، ایران را به هدف قرار دادن کشتی متعلق به تاجر اسرائیلی در دریای عمان متهم کردند.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا