سیاسی
صدور 4 حکم بازداشت برای رئیس اسبق دیوان وقف اهل سنت عراق
سازمان پاکدستی عراق از صدور 4 حکم بازداشت و بازپرسی برای رئیس اسبق دیوان وقف اهل سنت به علت میلیاردها دینار تخلف مالی خبر داد.

میدل ایست نیوز: سازمان پاکدستی عراق از صدور 4 حکم بازداشت و بازپرسی برای رئیس اسبق دیوان وقف اهل سنت به علت میلیاردها دینار تخلف مالی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، اداره تحقیقات این سازمان با انتشار بیانیهای تأکید کرد که دادگاه تحقیقات رمادی تاکنون 4 حکم بازداشت و بازپرسی برای رئیس اسبق دیوان وقف اهل سنت صادر کرده است.
این بیانیه افزوده که یکی از این احکام به خرید دو زمین به مبلغ 57.5 میلیارد دینار مربوط میشود که این زمین در منطقه صحرایی و خارج محدوده شهرداری بوده است.
بر اساس این بیانیه، رئیس سابق دیوان وقف اهل سنت همچنین یک زمین به مبلغ 52 میلیارد دینار در منطقه کرمه و زمینهای دیگری در منطقه هیئت خریداری کرده که همگی با تخلفات گسترده همراه بوده است.