سیاسی

تصویب روز جهانی مبارزه با افراط گرایی منجر به تروریسم به پیشنهاد عراق

مشاور امنیت ملی عراق از تصویب روز جهانی مبارزه با افراط گرایی منجر به تروریسم توسط مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.

میدل ایست نیوز: قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق از تصویب روز جهانی مبارزه با افراط گرایی منجر به تروریسم توسط مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.

به گزارش میدل ایست نیوز، الاعرجی در توئیتی نوشت که از تصویب روز جهانی مبارزه با افراط گرایی منجر به تروریسم توسط مجمع عمومی سازمان ملل تقدیر می کنیم.

وی افزود که این پیشنهاد توسط عراق مطرح شد و با تلاش های مستمر کمیته ملی مبارزه با افراط گرایی و وزارت خارجه عراق و حمایت برادران در قطر، اردن و عمان صورت گرفت.

مشاور امنیت ملی عراق این اقدام را یک گام بزرگ به سوی تقویت صلح جهانی و تحقق صلح در جامعه به سوی جهانی خالی از افراط گرایی و تندروی دانست.

منبع
توئیترتوئیتر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا