اعتراض رسمی ایران به فیفا در پی استفاده از نام خلیج عربی
فدراسیون فوتبال ایران نامه ای رسمی در اعتراض به استفاده رئیس فیفا از نام خلیج عربی، به مقامات این سازمان ارسال خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: فدراسیون فوتبال ایران در روزهای آینده نامه ای رسمی در اعتراض به استفاده رئیس فیفا از نام خلیج عربی، به مقامات این سازمان ارسال خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری «ایرنا» استفاده «جیانی اینفانتینو» از نامی خلیج عربی در جام ملت های خلیج واکنشهای زیادی در روزهای اخیر به همراه داشته است.
پس از این، دیروز فدراسیون فوتبال ایران در بیانیهای نسبت به این موضوع اعتراض کرده بود.
امروز هم خبر رسید که بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال قرار است در راستای پاسداشت نام «خلیج فارس»، در رقابتهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی که قرار است روزهای ۲۰ و ۲۱ دی ماه برگزار شود، از این نام استفاده شود.
علاوه بر این شنیده شده که فدراسیون فوتبال به صورت ایمیلی و واتساپی نیز به مقامات فیفا نسبت به این موضوع اعتراض کرده و خواهان اصلاح آن شده است.
همچنین از فدراسیون فوتبال خبر رسیده نامه رسمی اعتراض ایران با هماهنگی و رایزنی مسئولان فدراسیون فوتبال با وزارت امورخارجه و وزارت ورزش تنظیم شده و قرار است در روزهای آینده به فیفا ارسال شود.