انگلستان در پی تأسیس دانشگاه در عراق
وزیر آموزش عالی عراق در دیدار یک هیئت انگلیسی طرح تأسیس دانشگاه بریتانیایی در عراق را دریافت کرد.

میدل ایست نیوز: وزیر آموزش عالی عراق در دیدار یک هیئت انگلیسی طرح تأسیس دانشگاه بریتانیایی در عراق را دریافت کرد.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، نعیم العبودی، وزیر آموزش عالی در دیدار یک هیئت رسمی از شورای بازرگانی عراق و بریتانیا (IBBC) و شورای فرهنگی انگلستان به ریاست بارون «اما نیکلسون» پرونده پروژه پیشنهاد ساخت دانشگاه بریتانیایی در عراق را دریافت و بر حمایت وزارت آموزش عالی عراق از تأسیس دانشگاههای معتبر خارجی و به خصوص اروپایی در کشور تأکید کرد.
او همچنین دستور تشکیل کمیتهای وزارتی برای بررسی این پرونده و انجام اقدامات حقوقی و علمی لازم برای تأسیس این دانشگاه را صادر کرد.
هیئت انگلیسی نیز در این دیدار تأکید کرد که این دانشگاه نظام آموزشی موسوم به فرایند بولونیا (Bologna Process) را پیش خواهد گرفت و از گامهای مثبت وزارت آموزش عالی عراق برای اجرای این نظام و تحقق استانداردهای جهانی آموزش عالی قدردانی کرد.