سیاسی
پیام حمایت و همبستگی مصر و اردن به محمود عباس
رؤسای سرویس های اطلاعاتی مصر و اردن، پیام حمایت و همبستگی رئیس جمهور مصر و پادشاه اردن را به رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ابلاغ کردند.

میدل ایست نیوز: محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با عباس کامل، رئیس سرویس اطلاعاتی مصر و احمد حسنی، رئیس سرویس اطلاعاتی اردن دیدار کرد.
به گزارش آناتولی، کامل و حسنی، پیام حمایت و همبستگی عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر و عبدالله دوم، پادشاه اردن را به محمود عباس ابلاغ کردند.
در این پیام بر حمایت مصر و اردن از عباس، فلسطین و ملت فلسطین و اهتمام به امنیت و ثبات منطقه تاکید شده است.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز بر اهمیت تداوم هماهنگی با مصر و اردن تاکید و از تلاش ها در حمایت از قضیه فلسطین تشکر کرد.
در این دیدار حسین الشیخ، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین و ماجد فرج، رئیس دستگاه اطلاعات عمومی فلسطین حضور داشتند.
این دیدار با سفر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه امریکا به رام الله و دیدار با محمود عباس همزمان شده است.



