سیاسی

دیدار دبیرکل شورای همکاری با سفرای قطر و بحرین

دبیرکل شورای همکاری در مقر این شورا در عربستان با سفرای قطر و بحرین دیدار و درباره تقویت همکاری فیمابین گفت وگو کرد.

میدل ایست نیوز: جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری با نمایندگان قطر و بحرین درباره تلاش ها برای تقویت همکاری فیمابین پس از آغاز مذاکرات دوجانبه بین دو کشور دیدار کرد.

به گزارش الخلیج آنلاین، وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که البدیوی با بندر بن محمد العطیه، سفیر قطر در ریاض دیدار کرد.

در این دیدار روند همکاری شورای همکاری و تلاش ها برای تقویت همکاری فیمابین بررسی شد.

دبیرکل شورای همکاری با علی بن عبدالرحمن آل خلیفه، سفیر بحرین در عربستان نیز دیدار کرد.

سفیر بحرین در این دیدار، تصدی منصب دبیرکلی شورای همکاری را به البدیوی تبریک گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد.

این دیدارها پس از گفت وگوی وزرای امور خارجه قطر و بحرین که در ریاض انجام شده بود، انجام شد.

پیش از این محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر و عبداللطیف الزیانی، وزیر امور خارجه بحرین، طی دیداری در عربستان، سازوکارها و اقدامات لازم برای آغاز گفت وگوها در سطح کمیته های دوجانبه برای پایان دادن به اختلافات را بررسی کرده بودند.

پیش از این دیدار، حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین بر اهمیت همکاری برای حل اختلافات بین بحرین و قطر تاکید کرده بود.

سلمان بن حمد آل خلیفه، ولیعهد بحرین نیز در گفت وگویی تلفنی با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر بر لزوم حل اختلافات بین دو کشور با استناد به روابط برادرانه تاکید کرده بود.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا